Fitness og Fritid

Vi ved Camp Femern Bælt vil gerne kunne tilbyde både sunde og sjove fritidsaktiviteter, så du kan holde hoved såvel som krop i gang, mens du er udstationeret i forbindelse med Femern-projektet. Derfor kan vi blandt andet tilbyde mulighed for at dyrke fitness på hotellet. Vi har nemlig vores helt eget fitness center, fodboldbane, og meget mere.

Det er nemlig vigtigt, at du kan slappe af i din fritid, og det skal være muligt at dyrke dine fritidsinteresser uden for meget bøvl. Derfor skal du kunne finde, det meste du har brug for, her på området.

Ud over fitness og fodbold finder du også en række andre aktiviteter, som står til din rådighed, og som naturligvis er helt gratis, når du er indkvarteret hos os.

Gå ikke glip af din fitness-rutine, mens du er på Lolland

Når du er udstationeret, så skal du bo i omgivelser, der er meget anderledes, end dem, du kender fra derhjemme. Hvis du har en fitness-rutine, som er blevet en fast del af din hverdag, så skal det også være muligt at holde fast i den, mens du er hos os. Vi synes nemlig, at det er virkelig vigtigt, at du har mulighed for at fortsætte med dine sunde rutiner derhjemmefra, mens du arbejder på Femern projektet her på Lolland. Derfor skal det være muligt for dig at tilgå fitness tæt på Rødbyhavn.

Du behøver heldigvis ikke lede længe efter et fitness center på Lolland nær Rødbyhavn, når du bor hos os. Vi har nemlig vores helt eget fitness område her på hotellet, som du frit kan benytte. Så selvom omgivelserne er nye, kan du holde fast i dine sunde vaner derhjemmefra ved at træne i vores fitness center.

Vores mulighed for fitness er indrettet med Rødbyhavn-udstationerede i tankerne. I skal have lyst til at anvende de muligheder, vi tilbyder på hotellet. Du finder derfor et professionelt udvalg af træningsmaskiner, så du kan træne præcis som hjemme i dit lokale fitness center.

Så du kan bare slå dig løs og nyde, at det ikke bliver nemmere at træne. Du finder ikke en fitness mulighed tættere på både din bopæl og Rødbyhavn. Fitness kan benyttes frit og er inkluderet i opholdet uden ekstra omkostninger. 

Er du ikke til fitness og muskeltræning? Så har vi heldigvis andre muligheder for, at du kan udnytte din fritid til fulde.

Benyt dig af hyggelige indendørsaktiviteter – Fitness og fritid

Når du ikke er aktiv i vores fitness center, så kan du finde masser af sjove aktiviteter i fællesområderne.

Det er vigtigt at have et socialt fællesskab, når du er udstationeret. Du er væk fra familie, venner og den kendte dagligdag. Derfor er det vigtigt med gode muligheder for at kunne slappe af og hygge sammen med dine kollegaer. Det kan du f.eks. gøre med billard og bordtennis, som du finder i vores aktivitetsrum. 

Slå dig løs med udendørsaktiviteter

Hvis du er udstationeret ved Rødbyhavn i løbet af sommermånederne, så er der nogle rigtig gode muligheder for at komme ud og nyde varmen, hvis du er indkvarteret hos os. Vores hotel er nemlig placeret på en stor grund, hvor der er store græsarealer til fri afbenyttelse. Så her er der masser af plads at boltre sig på, hvis I skal ud og suge nogle solstråler til jer.

Fra arbejde til boldspil

Græs er naturligvis bare græs, indtil nogen forvandler det til naturens aktivitetsrum, og de store græsarealer skal selvfølgelig bruges til noget. Derfor har vi etableret en fodboldbane, så du kan få brændt lidt energi af efter arbejde.

Så hvis du trænger til lidt variation fra vores fitness center, eller hvis du bare ikke har lyst til at bruge din fritid på fitness, så kan du få gang i cirkulationen på fodboldbanen. I bor jo mange sammen, mens I opholder jer på Lolland så muligheden for en sjov fodboldkamp er oplagt.

Nyd jeres sommer på Lolland ved vores grillområde

Nu handler velvære jo ikke kun om motion, så det er vigtigt at kunne slappe helt af, og det er der bestemt masser af plads til. Fodboldbanen fylder bestemt ikke hele vores udendørsareal, så der er bl.a. også lavet en grillplads som frit kan benyttes. 

Så når du ikke lige er i fitness eller på fodboldbanen, så kan du nyde tilværelsen og de lune sommeraftener på Lolland med en hyggelig grillaften med kollegaerne. For der er da ikke noget som at komme hjem fra arbejde til duften af barbecuesovs og grillet kød, er der?

Få en god balance mellem Fitness og fritid og arbejde

Med de mange muligheder for at have en aktiv fritid, har vi gjort vores for, at du kan få en god balance mellem arbejde og fritid, mens du bor hos os.

Når du skal koble fra efter arbejde, kan du gøre det her på ejendommen hvor du bor. Vi håber, at det kan give dig mere overskud til at dyrke det sociale i fritiden, så det bliver både praktisk og hyggeligt at du er udstationeret ved Rødbyhavn.

Alle fritidsaktiviteter er en del af det at bo her på Camp Femern Bælt. Der er intet, der koster ekstra eller som er besværligt at komme til.