Camp Femern Beliggenhed

Skal du bo hos os, mens du er udstationeret på Lolland i forbindelse med Femern-projektet? Et godt ophold starter allerede inden, du kommer frem til vores hotel. Vi har samlet alt den information, du har brug for, for at få et godt ophold her på vores hjemmeside. Lige her har vi sammensat en lille rutevejledning, så du kommer godt frem til stedet.

Vores hotel, Camp Femern Bælt, ligger i den lille by Søllested på Lolland, blot 20 km fra byggeriet af Femern-tunnelen ved Rødbyhavn. Herfra kommer du nemt både til og fra arbejde, og du kan nyde din fritid i smukke og rolige omgivelser.

Velkommen til Søllested, Lolland

Søllested er en hyggelig by på Lolland, der er fuld af charmerende gamle huse og betagende natur. Det er midt i denne natur, at vores hotel befinder sig. Der er også masser af skønne, større byer i nærheden, som gør både indkøb og shopping muligt, så du kan nyde alt, hvad Lolland har at byde på, mens du overnatter på vores hotel.

Rødbyhavn er tæt på, så du ikke skal bruge for meget transporttid på at komme frem og tilbage mellem hjem og arbejde. Det giver dig mere tid til at nyde de dejlige omgivelser og lade energidepoterne op, når arbejdsdagen er slut.

 

Find frem til vores hyggelige hotel på Lolland

Camp Femern Bælt ligger på øen Lolland, som sammen med den anden lille ø Falster, ligger umiddelbart syd for Sjælland.

Vores adresse er Hvilested 1, 4920 Søllested, og vi ligger på en sidevej til hovedvejen Rødbyvej. Det er forholdsvist nemt at finde, hvis du blot følger rutevejledningen. Vi ligger nemlig lidt væk fra vejen, så du kan nyde stilheden og få en god nattesøvn, mens du bor hos os.

Sådan finder du frem til Camp Femern Bælt

Fra Fyn:
Det er muligt at komme til Lolland fra både Sjælland og Fyn. Hvis du kommer fra Fyn, skal du med færgen fra Spodsbjerg på Langeland, hvorefter du kan følge Spodsbjergvej/Rute 9 hele vejen til Rute 275, som leder dig igennem Søllested og ud på Rødbyvej, hvorfra du kan dreje af til Hvilested.

Fra Sjælland:
Hvis du kommer fra Sjællandssiden, kan du kan følge E47 hele vejen til Lolland. I Maribo tager du Vestrelandevej mod Nørreballe. Efter omtrent 18 km drejer du til højre og følger Højrebyvej.

Ved rundkørslen tager du tredje frakørsel ad Rødbyvej. Efter 1,5 km finder du Hvilested til højre. Lidt nede ad vejen ligger Camp Femern Bælt.

Herfra er der ikke langt til Rødbyhavn, hvor arbejdet med Femernforbindelsen foregår. Vi har gode parkeringsforhold, så du både selv kan tage bilen til og fra arbejde, eller du kan benytte dig af bustransport.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dejlige sted, og vi håber, at du vil nyde dit ophold, lige så meget, som vi vil nyde at have dig her. Vi har nemlig sørget for, at intet mangler, for at du kan nyde tilværelsen mens arbejdet står på ved Rødbyhavn.