Benyt dig af hyggelige indendørsaktiviteter

Det er vigtigt at have et socialt fællesskab, når du er udstationeret. Du er væk fra familie, venner og den kendte dagligdag. Derfor er det vigtigt med gode muligheder for at kunne slappe af og hygge sammen med dine kollegaer. Det kan du f.eks. gøre med billard og bordtennis, som du finder i vores aktivitetsrum. 

Slå dig løs med udendørsaktiviteter

Hvis du er udstationeret ved Rødbyhavn i løbet af sommermånederne, så er der nogle rigtig gode muligheder for at komme ud og nyde varmen, hvis du er indkvarteret hos os. Vores hotel er nemlig placeret på en stor grund, hvor der er store græsarealer til fri afbenyttelse. Så her er der masser af plads at boltre sig på, hvis I skal ud og suge nogle solstråler til jer.

Fra arbejde til boldspil

Græs er naturligvis bare græs, indtil nogen forvandler det til naturens aktivitetsrum, og de store græsarealer skal selvfølgelig bruges til noget. Derfor har vi etableret en fodboldbane, så du kan få brændt lidt energi af efter arbejde.

Så hvis du trænger til lidt variation fra vores fitness center, eller hvis du bare ikke har lyst til at bruge din fritid på fitness, så kan du få gang i cirkulationen på fodboldbanen. I bor jo mange sammen, mens I opholder jer på Lolland så muligheden for en sjov fodboldkamp er oplagt.

Nyd jeres sommer på Lolland ved vores grillområde

Nu handler velvære jo ikke kun om motion, så det er vigtigt at kunne slappe helt af, og det er der bestemt masser af plads til. Fodboldbanen fylder bestemt ikke hele vores udendørsareal, så der er bl.a. også lavet en grillplads som frit kan benyttes. 

Så når du ikke lige er i fitness eller på fodboldbanen, så kan du nyde tilværelsen og de lune sommeraftener på Lolland med en hyggelig grillaften med kollegaerne. For der er da ikke noget som at komme hjem fra arbejde til duften af barbecuesovs og grillet kød, er der?