Kontakt Camp Femern

Vi har oprettet Camp Femern Bælt for at give den udførende entreprenør på Femern-forbindelsen bedre forhold i forbindelse med indkvartering. Ejendommen på Lolland, som vi udlejer i forbindelse med Femernbyggeriet, er derfor blevet renoveret og klargjort, så den lever helt op til de standardkrav, der er til boliger til udstationering ved Femern Bælt.

Vi håber derfor, at den information, du har fundet herinde, har givet dig lyst til at anvende os som overnatningsmulighed til dig og dine ansatte. Vi har i hvert fald gjort vores for, at I kan få en behagelig indkvartering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Om Camp Femern Bælt

Da det i 2011 blev aftalt, at der skulle bygges en tunnel under Femern Bælt, var det grundlaget for en masse nye jobs. For man bygger jo ikke bare lige verdens længste sænketunnel. Men det ved du bedre end os, for hvis du er landet på vores hjemmeside, er det sikkert fordi, du er en af de mange dygtige folk, der er på opgaven. Du er her sikker også, fordi du leder efter et godt sted at stille din kuffert og overnatte, hvis du er en af de mange, der er udstationeret i forbindelse med arbejdet.

Camp Femern Bælt er nemlig til alle jer, der arbejder for at få skabt en tunnel under Femern bælt. Hvis du ikke bor lige i nærheden af arbejdspladsen i Rødby, så har du nemlig brug for et sted at overnatte, mens arbejdet står på. Det er det, vi tilbyder – og meget mere.

Mangler du og dine ansatte et sted at overnatte i forbindelse med jeres arbejde på Femernforbindelsen? Så vores hotel et rigtig godt valg. Hvis vi altså selv skal sige det.

Der er rigtig mange muligheder for at nyde livet ved siden af arbejdet, når du overnatter hos os. Vi tilbyder behagelige senge, lune måltider og masser af spændende aktiviteter på området. Alt sammen omgivet af smuk natur og med mulighed for busforbindelser til Rødbyhavn, hvor arbejdet med Femern foregår.

Når du vælger overnatning hos os, får du derfor meget mere end en seng at sove på; du får også mulighed for en masse gode oplevelser.

Bo i smukke omgivelser nær Femern-byggeriet

Smukke og naturskønne områder omgiver dig, når du bor på hotel på Lolland. Så selvom det er arbejde, der har bragt dig hertil, så synes vi næsten, at du skal bruge anledningen til at udforske området. Vores hotel er ikke kun til overnatning.

Hotellet Camp Femern Bælt ligger i charmerende og landlige omgivelser i Søllested. Her i denne gamle stationsby finder du gamle huse med masser af sjæl og den smukke Søllestedskov, hvor der er mange stier, der leder dig af spændende ruter igennem skoven.

Området byder også på charmerende gamle kirker og flotte herregårde, som pryder enhver gåtur.

Hvis du ikke har noget imod at køre for at se, hvad naturen har at byde på, så er Lolland dit personlige slaraffenland. Her er nogle af de skønne naturområder, der er værd at se, mens du overnatter hos os. Den efterfølgende distance angiver, hvor langt det ligger fra vores hotel:

 • Peter Hansens Have: 23 km.
 • Fjordstien ved Sakskøbing: 29 km.
 • Søholt Barokhave: 22 km.

Men du behøver ikke at elske lange gåture i skoven og gamle huse, for at elske at bo på vores hotel på Lolland. Der er nemlig masser af andre ting, du kan lave, mens du bor hos os.

Hotel tæt på arbejde og sociale aktiviteter

Fordelen ved vores hotel er, at du har alt det, du har brug for, helt tæt på. Du kommer nemlig let til og fra arbejde både med bil og med bustransport. Når du er hjemme på hotellet, er der også rig mulighed for at nyde fritiden, uden at du skal ud og køre langt. Ja, faktisk behøver du slet ikke at køre for det. For vores hotel tilbyder jo virkelig mange aktiviteter på stedet.

I en travl arbejdsdag er det dejligt med gode muligheder for at nyde en aften i hyggeligt samvær, uden I skal køre for det. Derfor tilbyder vi naturligvis gode muligheder for at være social på vores hotel. Som du kan læse, har vi både et aktivitetsrum med billard/pool-bord, bordtennis og bordfodbold. På græsarealerne udenfor finder du en fodboldbane og udenfor er der også opsat grillområder. Så det er meget mere end blot en overnatning.

Indenfor har vi også tv-stue, hvor du kan give hoved lidt ro med en omgang flow-tv.

Har du alligevel lyst til at bevæge dig væk fra hotellet, så er Lolland fyldt med spændende aktiviteter. Og det behøver altså ikke være naturoplevelser, selvom Lolland er fyldt med dem. For øen er nemlig ikke kun for naturelskere og udstationerede arbejdere.

Bo på hotel nær Femern, og opdag områdets historie

Hvis du vil tilbage i historien, kan du bruge dit ophold på at besøge nogle af de mange oldtidsminder og ruiner, som ligger i området. Hvis du er udstationeret i en længere periode, har du måske nogle fridage, som du skal fylde. Så kan det være interessant at besøge nogle historiske steder, der ligger lidt længere væk fra vores hotel.

I Maribo, som ligger knap 20 km fra hotellet, finder du blandt andet en gammel klosterruin fra 1400-tallet, som er et interessant besøg. Hvis du alligevel er i gang med at besøge ruiner på Lolland, så tag også et kik på disse. Distancen nævnt efter ruinen angiver, hvor langt der er fra vores hotel til seværdigheden:

 • Glentehøj: 17 km.
 • Engelsborg: 24 km.
 • Nykøbing F. Slotsruin 45 km.

Der er naturligvis også mange monumenter og museer, som kan forsøde tiden på Lolland. Hvis du mangler et sceneskift, kan du også finde mange delikate smagsoplevelser i området. Det kan også være, du finder noget ekstra lækkert, som du kan tage med hjem til grillen. Uanset hvad der tiltaler dig mest, kan du glæde dig til overnatning på Camp Femern.

Kvalitetsbeboelse i overensstemmelse med offentlige krav

Det er vores opgave at sørge for, at du har et ordentligt sted at bo, mens du er udstationeret. Vi tilbyder nemlig mere end blot et sted at sove. Det gør vi fordi, hvis du er udstationeret, så kommer meget af dit liv til at centrere sig om dit arbejde. Du er væk fra familie, venner og kendte rammer, og vi vil gerne tilbyde dig mere end et sted, hvor du kan hvile kroppen mellem arbejdsdage. Det er også helt i henhold til de krav, der er stillet i forbindelse med byggeriet af Femern-tunnelen, hvor der netop er sat krav til arbejdernes indkvartering.

Femern A/S, som er ejet af den danske stat, er bygherrer på tunnel-forbindelsen under Femern Bælt. Det er et stort byggeri, der kræver mange hænder. Derfor skal der en masse ekstra boliger til for at huse de mange arbejdere, der er på projektet. Femern A/S stod selv for de første 100 boliger for at sætte standarden.

Steen Lykke, der var teknisk direktør for virksomheden i 2013, udtalte i sin tid, at det var vigtigt for Femern A/S, at de stillede krav i kontrakten til entreprenørerne på opgaven, der gjorde vigtigheden af ordentlig indkvartering klart. Derudover ønskede bygherrerne altså selv at stå for de første boliger, så de kunne sætte standarden for byggeri, der blev tilbudt de udstationerede arbejdere.

Det kommer samlet til at tage ca. 8,5 år at bygge Femern-tunnelen, og i løbet af den tid kommer der til at være rigtig mange folk inde over projektet, og de kommer ikke alle fra nærområdet. De mennesker skal have et sted at bo, og det skal være i gode og bekvemme rammer.

Der stilles høje krav til tunnel-arbejdernes boligforhold

Der skal ikke så lidt til for at leve op til de krav, som bygherrerne på projektet har stillet til de udstationeredes boliger. Det er nemlig slet ikke nok med et godt sted at sove. Der skal tages højde for, at folk har familie derhjemme, som de skal kunne komme i kontakt med. Det er også vigtigt, at der er mulighed for at være social i sin fritid, så arbejderne ikke er bundet til værelserne, når arbejdsdagen er omme.

Men fordi, de er her for at arbejde, er det også vigtigt, at det er muligt at kunne trække sig tilbage på komfortable værelser, og der er strikse krav om et lavt støjniveau. Det er nemlig utroligt vigtigt med en god nats søvn, når dagen byder på hårdt arbejde.

Her er et klart overblik over nogle af de krav, der stilles til boligerne:

Kom let til og fra dit arbejde ved Femern Bælt

Camp Femern Bælt har tre store bygninger, som vi har klargjort til netop arbejderne på Femern-forbindelsen. Vi lever derfor fuldt ud op til kravene om gode forhold til tunnel-arbejdere. Uanset om der er tale om håndværkere eller funktionæransatte, og uanset om dit arbejde overvejende kommer til at foregå i et af vores dertil indrettede kontorlokaler, eller om du befinder dig midt i orkanens øje ved byggepladsen til den kommende Femern tunnel.

Vores camp ligger nemlig i Søllested, som befinder sig ca. 20 km fra Rødbyhavn, hvor Femern tunnel-byggeriet foregår. Herfra vil det være muligt at tilbyde bustransport til og fra arbejde.

Indkøbsmuligheder ved overnatning i Lolland

Selvom du kan få alle dine måltider i kantinen, hvor der desuden bliver taget højde for dine præferencer, kan du selvfølgelig også benytte dig af de gode lokale indkøbsmuligheder. For der skal jo også være plads til hyggen, og hvem elsker ikke at hygge med en omgang snacks?

Overnatning i Søllested, Lolland, placerer dig heldigvis tæt på gode indkøbsmuligheder, og så skader det jo ikke, at turen ind til byen er omgivet af ren Morten Korch-idyl. Søllested er nemlig en lille og hyggelig by, der emmer af charme. Men selvom den er lille, finder du alligevel en Fakta, som ligger blot 2,6 km fra hotellet.

Her finder du et fint udvalg er dagligvarer, som du kan supplere kantinemaden med, hvis du har lyst til det.

Ideel indkvartering til alle arbejdere på den kommende Femern tunnel

Den indkvartering, som vi tilbyder, ligger både bekvemt i forhold til byggepladsen til Femern Bælt-tunnelen ved Rødbyhavn, og er optimal for håndværkere såvel som funktionærer. Med velindrettede værelser, mødelokaler og kontorfaciliteter er det både muligt at overnatte og arbejde tæt på byggeriet af tunnelen under Femern Bælt. 

Her er altså ideelle muligheder for at balancere arbejde med fritid, selvom det er arbejde, der bringer dig til området. Fritid er nemlig vigtigt for vores ydeevne, når vi er på arbejde. Faktisk viser undersøgelser, at der er flere fordele ved at prioritere fritid:

 • Vi bliver gladere
 • Har færre smerter
 • Mere energi

Derfor er det virkelig vigtigt, at de boliger som tilbydes tunnel-arbejderne ved Femern Bælt, giver optimale muligheder for at udnytte fritiden, så grænsen mellem arbejde og fritid ikke bliver for flydende.

Vi tilbyder flere muligheder for at lægge arbejdet fra sig – både fysisk og mentalt – så den almene glæde og sundhed fremmes:

 • Hyggeligt fællesrum med bordtennis og billard.
 • Overnatningsmuligheder til familie, så det er muligt at få besøg
 • Smukke omgivelser med mulighed for en god gåtur.

Bo tæt og komfortabelt ved Femern Bælt

Vores formål er at tilbyde den udførende entreprenør indkvartering, der lever helt op til den standard, som Femern A/S satte i sin tid. Alle værelser er enkeltværelser, 27 af dem er med bad og toilet og de resterende har fælles bad og toilet.
Vi har en kantine, hvor alle dagens måltider bliver serveret som er den del af “pakken” ved at bo på Camp Femern Bælt.

Men vi går ikke kun op i gode forhold, fordi det er et krav. Derfor har vi lagt særlig meget energi i at optimere vores boliger, så de virker hjemlige. At bo her skal være så bekvemt, som var du hjemme hos dig selv. Der er dog nogle enkelte forskelle mellem dit hjem og din nye indkvartering ved Femern Bælt.

Når du er en hårdtarbejdende håndværker på den kommende Femern tunnel og bor hos os, får du:

  • Tre måltider om dagen. Klargjort af vores dygtige personale.
  • Adgang til fritidsaktiviteter som f.eks billard- og bordtennis, hvor du kan tilbringe nogle hyggelige timer med de andre lejere.

Det skal nemlig også være hyggeligt at være udstationeret, hvis du spørger os.

På ejendommen er der både kontorfaciliteter og mødelokaler. Det betyder også, at vi både kan tilbyde indkvartering til de håndværkere, der bruger deres arbejdsdage ved Rødbyhavn såvel som funktionæransatte, der har brug for kontorpladser.

Træk dig tilbage og nyd roen på private værelser

Vi har tre store bygninger, der huser værelser, kantine og et hyggerum med billard og bordtennis. Værelserne er alle udstyret med trådløs WI-FI-forbindelse, skrivebord og seng. Mange af vores værelser indeholder både eget toilet samt bad. De resterende værelser har bad og toilet på gangen. Der er desuden flere fælles køkkener.

Noget af det vigtigste vi tilbyder, er de rolige omgivelser. Omgivet af marker og smuk natur ligger Camp Femern Bælt forholdsvist uforstyrret. Her er gode forudsætninger for en god nats søvn inden dagens strabadser, eller for at nyde en rolig aften på værelset.

Lokal bemanding på både Femern tunnel og camp

Der kommer en masse dygtige folk udefra, som står for byggeriet af den kommende Femern forbindelse. En forbindelse, som bliver vigtig for samarbejdet på tværs af landegrænser og som vil åbne op for nye muligheder for privatpersoner, såvel som virksomheder. Byggeriet har dog også en positiv effekt på lokalbefolkningen.

På Femernbyggeriets hjemmeside kan du læse, at der i byggeperioden årlig vil være op mod 3.000 personer beskæftiget med byggeriet på byggepladsen i Rødbyhavn. Du er måske en af dem? Men selvom det kommer mange udefra, vil mange også være fra lokalområdet.

Vi ansætter også lokale på vores camp, så det er folk fra Lolland-Falster, der får gavn af de nye beboere. Vi samarbejder med lokale virksomheder om forplejning og rengøring, og de sørger for, at alt er tiptop, når du bor hos os. Det er dem, der står i køkkenet og sørger for, at der er tre rigtig gode måltider om dagen, og de sørger også for at alle fællesarealer tager sig godt ud samt daglig rengøring.

Tag på oplevelser med familien, mens du bor på Lolland

Måske får du besøg af din familie, mens du er udstationeret. Dem er der også plads til på hotellet. Der er der også rigtig gode muligheder for at give dem en god oplevelse, mens de er her. Derfor skal du ikke se det som kun en overnatning, men nærmere dit andet hjem.

Der er masser af attraktioner i områder, som er værd at udforske sammen. Også med børn. Hvis du får børn på besøg, er der faktisk rigtig mange aktiviteter, som de helt sikkert vil elske at besøge.

Tag f.eks. i en af de mange dyreparker. Ca. 40 minutter i bil ligger der f.eks. en , som alle børn, der er fascineret af krybdyr, med garanti vil synes er virkelig sjovt. Her er nogle andre attraktioner, der kan forvandle din udstationering til et oplevelsesrigt eventyr for besøgende børn. Bemærk, at km-angivelsen efter attraktionen fortæller, hvor langt, der er mellem vores hotel og den givne oplevelse: