Indkvartering på Femern Bælt — Lolland

Hvis du er udstationeret i forbindelse med dit arbejde på Femern tunnelen, er det vigtigt med et ordentligt sted at sove. Det kan vi tilbyde her på Camp Femern Bælt, og meget mere end det faktisk. Vi tilbyder nemlig indkvartering nær Femern i både hyggelige omgivelser og med mange muligheder for at nyde fritiden, mens du er udstationeret.

Stedet er renoveret og tilpasset mange overnattende gæster. Ejendommen er klar til indkvartering af alle dem, der måtte have brug for et hjem uden for hjemmet, mens de arbejder på projekt Femern.

Så hvis du mangler et godt midlertidigt hjem, så finder du her alt den information, du har brug for om indkvartering på vores dejlige camp.

Indkvartering på Lolland, hvor intet mangler

Vi har mange faciliteter, som gør din indkvartering under udstationeringen lidt sjovere, nemmere og mere behagelig. Du får tre måltider om dagen, fri adgang til at lave kaffe og te, mulighed for at vaske, tv-stuer og meget mere. Herunder finder du et overblik over vores mange faciliteter.

Samlet er der mulighed for 68 værelser, samt 7 kontorer, som er fordelt som skrevet herunder:

18 værelser – i Slottet på 11 kvm.

17 værelser – i Tværgade på 13 kvm. (De har eget toilet + bad)

6 værelser – i Lille Tværgade på 13 kvm. (De har eget toilet + bad)

27 værelser – i Langgade på 24,5 kvm. (De har eget toilet + bad)

Faciliteter:

 • Spisesal
 • Tv-stue med tv-pakke
 • Køkkener
 • Bad – enten på værelser eller ude på gangen
 • Konferencerum og kontorer
 • Udendørsarealer med fodboldbane og grill
 • Aktivitetsrum med billard, bordtennis og bordfodbold
 • Vaskeri
 • Parkering

Fællesrum:

 • Spisesal
 • Køkkener 
 • Toiletter
 • Bade
 • Vaskeri
 • Konferencerum
 • Tv-stue
 • Parkering 
 • Udendørsarealer (Grill plads mm.)

Føl dig hjemme i behagelige omgivelser

I forbindelse med byggeriet af en sænketunnel mellem Danmark og Tyskland blev det pludselig nødvendigt med ekstraindkvarteringsmuligheder på Lolland. Byggeriet skaber nemlig ca. 3.000 ekstra jobs, og nogle af de mennesker har brug for at indkvartere sig i nærheden af byggeriet af Femernforbindelsen ved Rødbyhavn.

Her på Camp Femern Bælt kan vi tilbyde indkvartering til nogle af de arbejdere, der mangler et sted at bo, mens de er udstationeret. Alle vores værelser er nymalede og der er lavet de nødvendige opdateringer til bygningen, så det er behageligt at befinde sig i, både socialt og praktisk med hyggelige fællesområder og adgang til vaskeri. Men også så bygningen er opdateret sikkerhedsmæssigt til at huse op til mere end 200 mennesker. Det er mere end rigeligt, da vi kan tilbyde 68 enkeltværelser til indkvartering af arbejdere på Femernforbindelsen.

Vi har gennemgået alt ned til mindste detalje, så det er helt klar til at huse jer, der er udstationeret i forbindelse med Femerntunnelen. De mange renoveringer sørger for, at vi lever helt op til de standarder, der er fastsat af bygherrerne på Femernbyggeriet.

Indkvartering giver adgang til alle vores spændende faciliteter

Fordi vores værelser varierer i størrelse og faciliteter, er der naturligvis også lidt forskel i prisen. Men uanset hvilket værelse, du bor på, er du en del af det fællesskab, som der er her på stedet.

Der er lidt forskel på værelserne, men der er ingen forskel på kvaliteten af indkvarteringen. Her skal I alle kunne slappe af på lige fod og nyde godt af alle de fælles faciliteter samt ugentlig rengøring. 

Køkken på værelse eller gangkøkken. 11 eller 24 kvm. Fællesbad eller privat bruser. Uanset hvordan dine private lejeforhold ser ud, har du fri adgang til nedenstående:

 • Fælles køkkener 
 • Fælles bade & toiletter  ( 27 af værelserne har eget bad og toilet )
 • Aktivitetsrum med billard og bordtennis
 • Te og kaffe

Indkvartering i hyggelige rammer tæt på Femern

Vi er gået op i at lave nogle behagelige værelser, hvor man hurtigt kan føle sig hjemme, og hvor der er gode muligheder for at gøre værelserne personlige. Her er plads til ophæng på væggene, og der er hylder til at sætte personlige ejendele. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at I kan føle jer hjemme, selvom I er væk fra hjemmet.

Vi har i alt 68 værelser, fordelt på tre bygninger. Omkring halvdelen af værelserne har både eget køkken og bad, mens de resterende har bad og køkken på gangen.

Fordelingen ser sådan ud:

 • 18 værelser på 11 kvm, hvor der er fælles køkken og bad på gangen.
 • 23 værelser på 13 kvm, hvor der er fælles køkken og eget toilet + bad.
 • 27 værelser på 24,5 kvm, hvor der er fælles køkken og eget toilet + bad.

Alle værelser er enkeltværelser, så det er muligt at trække sig tilbage. Der er naturligvis WI-FI på alle værelser og i fællesarealerne, så du kan slappe af med film på værelset og komme i kontakt med venner og familie derhjemme.

Foruden overnatning til de indkvarterede, er det naturligvis også muligt at have overnattende gæster på besøg. Det er en stor fordel for jer, der er udstationeret længe, og som får besøg af familie, mens I arbejder på Femern.

Ud over de 68 værelser er der også 7 rum, der er lavet om til kontorer, så det er muligt at opsætte et arbejdsområde og holde konferencer, mens I bor hos os.

Få tid til dig selv med rummelige værelser

Vi synes, at det er vigtigt, at der er mulighed for at dyrke det sociale, mens I bor hos os. Indkvartering nær Femern skal nemlig ikke blot handle om at have et sted at sove, mens arbejdet står på. Det særlige ved at være udstationeret væk fra hjemmet er jo, at du på den ene side er langt væk fra det, du kender, hvilket kan føles ensomt. På den anden side bor du side om side med en masse mennesker, når du er indkvarteret hos os.

At være så meget sammen med andre mennesker kan både være en fordel og en ulempe. Vi har alle brug for alenetid. Her er de rummelige værelser vigtige, så I hver især har et familiært sted, som I kan trække jer tilbage til, når I trænger til lidt tid på egen hånd.
Her er de naturskønne omgivelser også en kæmpe fordel, fordi de tilbyder rig mulighed for at komme ud af huset og nyde en vandretur i eget selskab.

Få let adgang til fælles vaskeri

Når du er udstationeret over en længere periode, har du brug for indkvartering nær Femern, hvor du kan bo, som var du hjemme. Så selvom vi har lagt meget energi i at skabe rammer, hvor der er gode muligheder for at nyde fritiden, er det selvfølgelig også mulighed at tage sig af nogle mere praktiske opgaver.

Derfor har du naturligvis også adgang til fælles vaskeri, når du bor hos os.

Kom nemt til og fra arbejde med indkvartering på Lolland

Den mulighed for indkvartering, som vi tilbyder, befinder sig omtrent 20 km fra Rødbyhavn, hvor arbejdet med Femernforbindelsen foregår. Der er gode parkeringsmuligheder hos os, så hvis du er i bil, er turen til og fra arbejde let og bekvem. Med bil kommer du også let rundt på hele Lolland, hvor der både er findes mange fascinerende oldtidsruiner, spændende museer og dyreparker, som bestemt er et besøg værd.

Hvis du ikke er i bil, er der dog ingen grund til bekymring. Der er nemlig også mulighed for bustransport mellem arbejde og din indkvartering. Hvis du er udstationeret, er du her jo for at arbejde. Derfor skal det også være nemt for dig at komme dertil. Uanset om du har bil eller ej.