Mangler du og dine ansatte et sted at overnatte i forbindelse med jeres arbejde på Femernforbindelsen? Så vores hotel et rigtig godt valg. Hvis vi altså selv skal sige det.

For spørg dig selv: Har du brug for en seng? Tjek – dem har vi masser af. Tre lækre måltider? Tjek – og de bliver serveret løbende. Kan vi finde på mere? Tjek. Der er nemlig rigtig mange muligheder for at nyde livet ved siden af arbejdet, når du overnatter hos os.

Vi tilbyder behagelige senge, lune måltider og masser af spændende aktiviteter på området. Alt sammen omgivet af smuk natur og med mulighed for busforbindelser til Rødbyhavn, hvor arbejdet med Femern foregår.

Når du vælger overnatning hos os, får du derfor meget mere end en seng at sove på; du får også mulighed for en masse gode oplevelser.

Kontakt Camp Femern

Vi har oprettet Camp Femern Bælt for at give den udførende entreprenør på Femern-forbindelsen bedre forhold i forbindelse med indkvartering. Ejendommen på Lolland, som vi udlejer i forbindelse med Femernbyggeriet, er derfor blevet renoveret og klargjort, så den lever helt op til de standardkrav, der er til boliger til udstationering ved Femern Bælt.

Vi håber derfor, at den information, du har fundet herinde, har givet dig lyst til at anvende os som overnatningsmulighed til dig og dine ansatte. Vi har i hvert fald gjort vores for, at I kan få en behagelig indkvartering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Bo i smukke omgivelser nær Femern-byggeriet

Smukke og naturskønne områder omgiver dig, når du bor på hotel på Lolland. Så selvom det er arbejde, der har bragt dig hertil, så synes vi næsten, at du skal bruge anledningen til at udforske området. Vores hotel er ikke kun til overnatning.

Hotellet Camp Femern Bælt ligger i charmerende og landlige omgivelser i Søllested. Her i denne gamle stationsby finder du gamle huse med masser af sjæl og den smukke Søllestedskov, hvor der er mange stier, der leder dig af spændende ruter igennem skoven.

Området byder også på charmerende gamle kirker og flotte herregårde, som pryder enhver gåtur.

Hvis du ikke har noget imod at køre for at se, hvad naturen har at byde på, så er Lolland dit personlige slaraffenland. Her er nogle af de skønne naturområder, der er værd at se, mens du overnatter hos os. Den efterfølgende distance angiver, hvor langt det ligger fra vores hotel:

  • Peter Hansens Have: 23 km.
  • Fjordstien ved Sakskøbing: 29 km.
  • Søholt Barokhave: 22 km.

Men du behøver ikke at elske lange gåture i skoven og gamle huse, for at elske at bo på vores hotel på Lolland. Der er nemlig masser af andre ting, du kan lave, mens du bor hos os.

Hotel tæt på arbejde og sociale aktiviteter

Fordelen ved vores hotel er, at du har alt det, du har brug for, helt tæt på. Du kommer nemlig let til og fra arbejde både med bil og med bustransport. Når du er hjemme på hotellet, er der også rig mulighed for at nyde fritiden, uden at du skal ud og køre langt. Ja, faktisk behøver du slet ikke at køre for det. For vores hotel tilbyder jo virkelig mange aktiviteter på stedet.

I en travl arbejdsdag er det dejligt med gode muligheder for at nyde en aften i hyggeligt samvær, uden I skal køre for det. Derfor tilbyder vi naturligvis gode muligheder for at være social på vores hotel. Som du kan læse, har vi både et aktivitetsrum med billard/pool-bord, bordtennis og bordfodbold. På græsarealerne udenfor finder du en fodboldbane og udenfor er der også opsat grillområder. Så det er meget mere end blot en overnatning.

Indenfor har vi også tv-stue, hvor du kan give hoved lidt ro med en omgang flow-tv.

Har du alligevel lyst til at bevæge dig væk fra hotellet, så er Lolland fyldt med spændende aktiviteter. Og det behøver altså ikke være naturoplevelser, selvom Lolland er fyldt med dem. For øen er nemlig ikke kun for naturelskere og udstationerede arbejdere.

Bo på hotel nær Femern, og opdag områdets historie

Hvis du vil tilbage i historien, kan du bruge dit ophold på at besøge nogle af de mange oldtidsminder og ruiner, som ligger i området. Hvis du er udstationeret i en længere periode, har du måske nogle fridage, som du skal fylde. Så kan det være interessant at besøge nogle historiske steder, der ligger lidt længere væk fra vores hotel.

I Maribo, som ligger knap 20 km fra hotellet, finder du blandt andet en gammel klosterruin fra 1400-tallet, som er et interessant besøg. Hvis du alligevel er i gang med at besøge ruiner på Lolland, så tag også et kik på disse. Distancen nævnt efter ruinen angiver, hvor langt der er fra vores hotel til seværdigheden:

  • Glentehøj: 17 km.
  • Engelsborg: 24 km.
  • Nykøbing F. Slotsruin 45 km.

Der er naturligvis også mange monumenter og museer, som kan forsøde tiden på Lolland. Hvis du mangler et sceneskift, kan du også finde mange delikate smagsoplevelser i området. Det kan også være, du finder noget ekstra lækkert, som du kan tage med hjem til grillen. Uanset hvad der tiltaler dig mest, kan du glæde dig til overnatning på Camp Femern.

Indkøbsmuligheder ved overnatning i Lolland

Selvom du kan få alle dine måltider i kantinen, hvor der desuden bliver taget højde for dine præferencer, kan du selvfølgelig også benytte dig af de gode lokale indkøbsmuligheder. For der skal jo også være plads til hyggen, og hvem elsker ikke at hygge med en omgang snacks?

Overnatning i Søllested, Lolland, placerer dig heldigvis tæt på gode indkøbsmuligheder, og så skader det jo ikke, at turen ind til byen er omgivet af ren Morten Korch-idyl. Søllested er nemlig en lille og hyggelig by, der emmer af charme. Men selvom den er lille, finder du alligevel en Fakta, som ligger blot 2,6 km fra hotellet.

Her finder du et fint udvalg er dagligvarer, som du kan supplere kantinemaden med, hvis du har lyst til det.

Nyd både arbejde og fritid, når du overnatter på Camp Femern Bælt

Vi håber, at du kan se de mange fordele ved at vælge os som overnatning, når du er udstationeret i forbindelse med Femernbyggeriet.

For overnatning på Lolland i forbindelse med Femern Bælt byder altså på meget mere end blot arbejde, og på vores hotel kan du virkelig dyrke fritiden, nyde de landlige omgivelser, den smukke natur og få nogle spændende oplevelser med i rygsækken.

Vores dygtige medarbejdere, som både står for rengøring og madlavning i køkkenet, sørger for, at du kan slappe ordentlig af i din fritid, så du er veludhvilet, når arbejdet kalder.

Her er gode muligheder for at få besøg af familie, mens du bor på hotel på Lolland i forbindelse med Femern, så savnet ikke bliver for stort.

Selv når du ikke har besøg af familien er der rig mulighed for at forvandle ventetiden mellem arbejdstimerne til fritid. Arbejdet behøver nemlig ikke fylde det hele. Slet ikke, når du overnatter på sådan en dejlig ø som Lolland.

Tag på oplevelser med familien, mens du bor på Lolland

Måske får du besøg af din familie, mens du er udstationeret. Dem er der også plads til på hotellet. Der er der også rigtig gode muligheder for at give dem en god oplevelse, mens de er her. Derfor skal du ikke se det som kun en overnatning, men nærmere dit andet hjem.

Der er masser af attraktioner i områder, som er værd at udforske sammen. Også med børn. Hvis du får børn på besøg, er der faktisk rigtig mange aktiviteter, som de helt sikkert vil elske at besøge.

Tag i f.eks. i en af de mange dyreparker. Ca. 40 minutter i bil ligger der f.eks. en , som alle børn, der er fascineret af krybdyr, med garanti vil synes er virkelig sjovt. Her er nogle andre attraktioner, der kan forvandle din udstationering til et oplevelsesrigt eventyr for besøgende børn. Bemærk, at km-angivelsen efter attraktionen fortæller, hvor langt, der er mellem vores hotel og den givne oplevelse: