Forplejning under op holdet på Camp Femern Bælt

Lev-Vel – vores professionelle samarbejdspartner med service & individuel tilpasning indenfor forplejning.

Som en del af “pakken” ved at bo på Camp Femern Bælt, kan vi med stor begejstring og tilfredshed tilbyde en lækker madordning med fleksibilitet.
Et mættende måltid morgen, middag og aften er med til at højne både arbejdsglæden og fritiden efter en hård arbejdsdag.

Måltider som tilgodeser forskellige behov for næring, religion, intolerance overfor bestemte produkter, allergier mv.
Har du behov for forplejning til møder mv. klarer vi også det.

Vi lægger vægt på det personlige samarbejde, og at der altid er helt rene linjer omkring opgaverne, så det, du forventer er det som du får.
Vores organisation er bygget op omkring fleksibilitet, så det vores kunder efterspørger også er det vi dagligt leverer.

Vi lever efter mottoet: “Alt kan lade sig gøre, Du skal bare spørge”.

Lev-Vel er organiseret og beskæftiger personale med høje, faglige kompetencer.
Lev-Vel er naturligvis forsikret og har en høj egenkontrol og kvalitetssikring, som tryghed både for vores kunder og vores medarbejdere.

Lene og Anette Lev Vel

Når du er indkvarteret på Camp Femern Bælt, så er der intet der må mangle. Derfor får du også fuld forplejning, når du bor hos os.

Det kræver naturligvis en god portion energi at udføre et godt stykke arbejde på Femern-forbindelsen. Derfor skal du selvfølgelig også have adgang til god forplejning under dit ophold på Lolland. Vores dygtige personale stiller frem til tre velsmagende måltider hver dag.

I vores spisesal bliver der hver dag dækket op med en lækker buffet både morgen, middag og aften. Der er altid flere forskellige ting på menuen, så der er noget for enhver. Hverken smagsløg, kultur eller livsstil skal holde dig fra at finde noget, du har lyst til at spise fra vores kantine.

Til dem der skal arbejde i Rødbyhavn vil det være muligt at lave en madpakke man kan tage med sig på arbejde.

Velbekomme!

Altid fuld forplejning, når du arbejder på Femern-forbindelsen

Forestil dig tre gode måltider om dagen, serveret når du har brug for dem, uden at du selv skal i gang i køkkenet. Det er ikke et drømmescenarie, men faktisk virkeligheden, når du bor hos os, mens du er udstationeret. Det var da ikke så ringe, hva’?

Alle vores lejere har adgang til køkken, enten på værelset eller et delekøkken på gangen, som du er meget velkommen til at bruge. Du kan dog altid få tre gode måltider i vores kantine. Når du bor hos os i forbindelse med dit arbejde på Rødbyhavn, får du nemlig fuld forplejning.

Vi har ansat kyndige folk fra lokalområdet til at stå for forplejning på Camp Femern Bælt. De gør deres ypperste i køkkenet, mens du knokler på kontoret i ejendommen eller på byggepladsen nede på havnen.

Vi serverer dagens tre måltider i hotellets dertil indrettede spisesal, hvor du kan få et lækkert måltid og en god snak med kollegaerne, mens du tager en velfortjent pause fra arbejdet. Frokosten har du desuden mulighed for at få med som madpakke, så du ikke går glip af et måltid, selvom du er afsted på arbejde. Du får altså fuld forplejning uanset om du befinder dig i Rødbyhavn ved Femern byggeriet eller på hotellet.

Kantinen har åbent løbende hen over dagen, alle ugens dage, så det er muligt at få mad, når du er hjemme til det. Vi serverer de tre måltider i disse tidsrum, men de kan tilpasses efter lejers ønsker:

 • Morgenmad: 06-08
 • Frokost: 12-14
 • Aftensmad: 18-20

Det er desuden altid muligt at lave sig en kop kaffe eller te.

Kom godt i gang med dagen med lækkert morgenbord

Nogle siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Vi tror på, at alle måltider er lige vigtige, men det gør det ikke mindre nødvendigt at starte dagen med et godt og solidt måltid. Når du bor hos os, er en godt fyldt morgenbuffet derfor en essentiel del af forplejningen.

Der er altid flere ting at vælge imellem, og det er desuden muligt at tilpasse alle måltider efter dine ønsker. Du skal trods alt bo her i en længere periode, så maden skal gerne være lige som du vil have den.

Vi serverer morgenmad fra kl. 6-8, så du kan nå at få noget med mad, inden du skal møde på arbejde.

Se et eksempel på, hvad vores morgenbuffet kan indeholde

 • Et udvalg af groft og lyst brød.
 • Forskellige morgenmadsprodukter, herunder cornflakes og havregryn.
 • Minimum to slags oste.
 • To slags marmelade.
 • Tre forskellige slags pålæg.
 • Et udvalg af æg, herunder kogte og røræg.
 • Forskellige mejeriprodukter som mælk og yoghurt.
 • Flere varianter af juice.
 • Frisk frugt.
 • Te og kaffe.

Du har naturligvis mulighed for at lave mere te og kaffe i løbet af hele dagen, så du kan få dit daglige koffeinfix eller en kop varm og velduftende te, inden du skal i seng.

Spis frokost hos os eller få en madpakke med

Vi har selvfølgelig også en lækker anretning klar til frokost som en del af forplejningen hos os. Du kan både spise frokost i vores spisesal og få det med som madpakke, hvis du er ikke hjemme ved middagstid. Lad os blot vide, hvis du ikke er hjemme til frokost, så sørger vores dygtige personale for, at du får en lækker madpakke med i stedet for.

Hvis du er hjemme til frokost, finder du frokostanretningen i spisesalen mellem 12-14.

Her er eksempel på, hvad du får frokost hos os

 • Fire slags pålæg
 • En lun ret
 • Salatbar
 • Et udvalg af brød

Vi serverer vand til frokosten, og du får en flaske kildevand med, hvis du spiser din frokost som madpakke.

Kom hjem til en velsmagende aftensmadsanretning

Mens du har været på arbejde ved Rødbyhavn, venter der et lækkert måltid derhjemme, som en del af din forplejning. Det er da ikke så dårligt, vel?

Efter en hård arbejdsdag, så er energidepoterne ved at være i bund. Så er det vigtigt med et ordentligt måltid, så du kan lidt igen.

Vi serverer aftensmad fra kl. 18-20, så der er mad, selvom du kommer lidt sent hjem. Hvis der er ventetid fra du kommer hjem, indtil der er aftensmad, kan du jo benytte dig af nogle af vores mange muligheder for at være aktiv. Vi har nemlig både fodboldbane og aktivitetsrum, som du kan kaste dig over.

Så er du også sikker på at være godt sulten, når aftensmaden bliver serveret.

Oplev fuld forplejning med lækker mad til både krop og sjæl

Når vi byder dig velkommen på Camp Femern Bælt, er det altså både med åbne arme samt lækre og sunde måltider. For du er her jo for at arbejde, og så skal der naturligvis også være noget ordentlig mad, så du har energi til en hel dag.

Derfor har vi langt tanke i at kreere nogle retter, der både gør dig mæt, og som smager rigtigt godt. For der skal jo være noget godt at se frem til ved enden af arbejdsdagen. Det er du i hvert fald garanteret, hvis du bor hos os og får fuld forplejning.

Vi glæder os til at se dig ved Camp Femern Bælt. Vi lover at stå klar med maden!